• Oletko perustamassa yritystä?

  Leipälajimme on auttaa uusia yrityksiä menestyksen tielle.

 • Maailmaa voi valloittaa monella tavalla

  Miksei Mikkeli auttaa suunnitelmallisessa kasvamisessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

 • Tavoitteena kasvu?

  Onko yrityksenne tavoitteena kasvu ja uudistuminen? Tutustu palveluihimme, jotka auttavat uusiin korkeuksiin.

 • Kasvua tukeva ympäristö

  Kehittämistoiminnan strategisina tavoitteina ovat Mikkelin elinvoimaisuuden ja vetovoiman lisääminen sekä yritysten toimintaedellytysten ja menestymisen tukeminen.

Ammattilaiset palveluksessasi.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on Mikkelin kaupungin kehitysyhtiö, jonka tavoitteena on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa. Vuonna 2016 puolet seudun uusista yrityksistä perustettiin avullamme. Vuosittain palvelemme noin 700 yritysasiakasta hankkeissa ja yrityspalveluissa

Tulevat tapahtumat

14 kesä

Laiturilla-seminaari

Laiturilla-seminaari kokoaa jälleen alan asiantuntijat, sidosryhmät, päättäjät ym. yhteen kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskustelemaan siitä, millainen on vapaa-ajan asumisen toivottu tulevaisuus Etelä-Savossa. Miten lisäämme yhteistyötä ja vuorovaikutusta eri toimijoiden välillä? Lue lisää

<

>
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Ajankohtaista

16 touko

Tilaisuus 4.6.: Hyvä liiketoiminta löytää jatkajansa – ja mistä löytää hyvän liiketoiminnan?

Suunnitteletko yrityksesi omistajanvaihdosta lähitulevaisuudessa? Millainen yritys kiinnostaa ostajia? Mitä voin tehdä edistääkseni jatkajan löytymisen? Kuinka ja milloin käynnistän omistajanvaihdosprosessin? Entäpä jos olen kiinnostunut ostamaan toimivan yrityksen tai laajentumaan yritysoston kautta – mitä tulee ottaa huomioon, mistä löydän tukiverkostoa? Lue lisää

Käynnissä olevat hankkeet

58c6592ee4b0ea29feec5957

58c65913e4b0ea29feec592a

58c28dd4e4b0ea29fee52f33

58c28dcbe4b0ea29fee52f2c

58c28dc1e4b0ea29fee52f14

58c28c80e4b0ea29fee5292a

58c28c64e4b0ea29fee52915

58b91d2ee4b0f7b846bd6720

 Videoita Mikseistä ja Mikkelistä

Miksi verkossa pitäisi myydä?

Verkkokaupan asiantuntija Leevi Parsama vieraili Mikkelissä 16.3.2017. Katso Leevin syyt, miksi verkossa kannattaa myydä.

Cleantech Finland Bioenergy -toimiat yhdistivät tarinansa videoon

Katso mitä bioenergia tarkoittaa sinun ja yhteiskuntamme kannalta.

Mikkeli ylsi mitalisijoille Eurooppalaisessa Green Leaf 2017 -kilpailussa

Katso kilpailua varten tehty esittelyvideo.

Näin pilkit madetta

Katso kalastusmatkailuyrittäjä Matti Huitilan ja juontaja Mikko "Peltsi" Peltolan vinkit mateen pilkkimiseen.

Kolme päätuotettamme

Kuljemme yrityksen perustamisvaiheen kanssasi ja täytämme tarvittavat perustamisdokumentit. Halutessasi annamme myös yrittäjän starttirahalausunnon. Perustamisvaiheessa käymme vielä yhdessä läpi liikeideasi, liiketoimintasuunnitelmasi sekä kannattavuuslaskelmasi. Lisäksi tarkasteellaan markkina- ja kilpailutilanne sekä mahdollisia soveltuvia rahoitusinstrumentteja.

Kun liikeidea on hyvä ja yrityksen perustoimintaedellytykset ovat kunnossa, paranevat mahdollisuudet onnistua yrittäjänä ratkaisevasti. Uusyrityskeskusten toiminnan kautta perustetuista yrityksistä yli 90 prosenttia on olemassa kahden vuoden jälkeen ja jopa 5 vuoden jälkeenkin lopettaneita on vain 20%. 

Yrityksen perustaminen kauttamme on maksutonta. Yhteyden meihin löydät kätevästi täältä.

Sijoittuminen, toimitilojen vaihto, rahoituskartoitus, teknologiakartoitus, uusi liiketoiminta-alue, myynti/ostajakartoitus, vientimarkkinakartoitus - kauttamme saat useita eri tilannekartoituksia yrityksesi tarpeisiin. Tavoitteemme on, että liiketoiminnan harjoittaminen Mikkelin alueella on vähintään yhtä sujuvaa kuin Euroopan suurilla metropolialueillakin.

Teemme kartoituksia sekä kehitysprojektiemme kautta että yritysneuvonnan osana. Apunamme ovat kansalliset ja kansainväliset verkostot, kuten kotimaiset ja ulkomaiset kauppakamarit, edustustot, EEN-verkosto, Finpro, Tekes, Proagria ja VisitFinland.

Ota yhteyttä kehen tahansa meistä ja haetaan yrityksellesi parhaat ratkaisut ja kumppanit.

Kehityskumppanuus on tyypillisesti hankekumppanuutta, jossa haemme yhden teeman ympärille joukon yrityksiä. Kumppanuudet kestävät kerrallaan muutamista kuukausista aina kahteen vuoteen saakka.

Verkostossa toimien saat hyötyjä, kuten uusia kumppaneita läheltä ja kohdemarkkinoilta, yhteistä tavoitetta tukevaa rahoitusta, työpanosta ja koulutusta.

Katso tällä hetkellä meneillään olevat hankkeemme täältä ja kysy rohkeasti lisää.

Toimitilaa vapaana

Kaikki palvelut yhdestä osoitteesta.

Tarjoamme yritysten palvelut yhden luukun periaatteella. Jos et siis löydä sopivaa asiaa tai yhteyshenkilöä, ota rohkeasti yhteyttä ja ohjaamme kyselyt oikeaan osoitteeseen niin yhtiössämme kuin Mikkelin kaupungin organisaatiossakin. Helpoiten tavoitat meidät puhelimella  numerosta 015 361 600.

Mikäli asiasi ei ole kiireellinen, voit halutessasi jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme vastaavat yhteydenottopyyntöön seuraavan arkipäivän aikana.

Katso myös kumppanimme