Syke 2018 -työelämätapahtuma 5.9.2018 klo 8-18

Mikkelissä järjestetään Yrittäjän päivänä 5.9.2018 suuri yritys- ja työelämätapahtuma. Uuden Syke 2018 -tapahtuman paikaksi on valittu maaliskuussa avajaisiaan juhliva Saimaa Stadiumi. Tapahtumakonsepti syntyi, kun alueen työelämä- ja koulutustoimijat yhdistivät voimansa.

Tapahtuman tavoitteena on herättää ajatuksia työn tulevaisuudesta, haastaa nykyisiä käytänteitä ja tuoda näkökulmia hyvinvointiin niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Esimerkiksi käsityksemme työajasta on muuttunut merkittävästi: kännykät ovat mukana illalla ja kaupassa ollaan töissä arkena ja pyhänä, jopa vuorokauden ympäri. Miten perhe-elämän ja työn suhde muuttuu? Miten vapaa-aika muuttuu? Onko fyysisellä työpaikalla tai työajalla enää merkitystä, vai pitäisikö keskittyä mittaamaan työn tuloksia?

Saimaa Stadiumilla oleva Syke 2018 on maakuntarajat ylittävä tapahtuma. Kävijöilleen tapahtuma tarjoaa valtakunnan kärkipuhujia, erinomaisen tunnelman sekä työpajoja nykypäivän ja tulevaisuuden työelämän haasteista.

Merkkaa 5.9.2018 jo nyt kalenteriisi, sillä silloin tehdään tulevaisuutta Saimaa Stadiumilla. Tapahtumaan järjestetään kuljetuksia myös muilta paikkakunnilta.

  • Saimaa Stadiumi, Kalevankangas


Tapahtumia

22 touko

Mikseri: Yrityskaupan ilta - varaudu ajoissa 22.5. klo 17-19

Oletko miettinyt yrityksen ostamista tai myymistä? Tapani Hirvonen, Idän taloustaiturit Oy, on hoitanut yli 10 vuotta yrityskauppaneuvontaa ja ollut mukana noin 1000:ssa omistusjärjestelyssä. Yrityskaupan illassa Hirvonen neuvoo kuinka onnistut yrityskaupassa ja omistajavaihdoksessa. Lue lisää

8 kesä

Laiturilla-foorumi - Minkälainen on vapaa-ajan asumisen toivottu tulevaisuus Etelä-Savossa?

Laiturilla-foorumi kutsuu 8.6.2018 klo 13-16 keskustelemaan sekä jakamaan ajatuksia ja ideoita vapaa-ajan asumisen kehittämisestä Etelä-Savossa. Foorumin teemoja ovat aluetalouden kehitys sekä vapaa-ajan asumisen kestävä tulevaisuus. Tilaisuudessa julkistetaan Ruralia-instituutin toteuttaman, Etelä-Savon vapaa-ajan asumisen aluetaloudellisia vaikutuksia koskevan selvityksen tuloksia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki vapaa-ajan asumisen tulevaisuudesta kiinnostuneet. Lue lisää