Neljä kansainvälistymisen yleisintä sudenkuoppaa! -tilaisuus

Kukoistaako liiketoiminta kotimaan markkinoilla ja tähtäimessä siintää kansainvälinen kauppa? Miten siirryn uusille markkinoille? Mitä minun pitää huomioida? Tule kuulemaan lisää asiantuntijan kokemuksia ja samalla saat lisätietoa Etelä-Savon Vientiosaajat hankkeesta, josta saat konkreettista apua ja vastauksia yllä mainittuihin kysymyksiin.

AIKA: Tiistai 26.3. klo 9-12
PAIKKA: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, luokka D128 (Patteristonkatu 3, Mikkeli)

Kukoistaako liiketoiminta kotimaan markkinoilla ja tähtäimessä siintää kansainvälinen kauppa? Miten siirryn uusille markkinoille? Mitä minun pitää huomioida? 

Tule kuulemaan lisää asiantuntijan kokemuksia ja samalla saat lisätietoa Etelä-Savon Vientiosaajat hankkeesta, josta saat konkreettista apua ja vastauksia yllä mainittuihin kysymyksiin. klo 8:30 Aamukahvia tarjolla 

klo 9:00 Avaus: Etelä-Savon Vientiosaajat -hanke 

Neljä kansainvälistymisen yleisintä sudenkuoppaa 

  • Kuinka valita oikea kohdemarkkina ja selvittää pelisäännöt kohdemarkkinoilla? 
  • Yritykselle sopivan kansainvälistymismallin valinta? 
  • Miten löytää oikeat kumppanit kohdemaasta? 
  • Onko kansainvälistyminen niin kallista ja työlästä kuin miltä se kuulostaa? 

Jonne Pöyhtäri, Export Maker 

Jonne on Export Makerin perustajaosakas ja kehitysjohtaja. Jonne on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Tampereen yliopistosta, pääaineenaan yritysstrategia. Pöyhtäri työskentelee yrityksien hallituksissa sekä advisorina ja on ollut mukana auttamassa useita suomalaisia yrityksiä kansainvälisen toiminnan aloitusvaiheessa. Tämän lisäksi hän toimii myös Suomen Yrittäjien kv-valiokunnassa jäsenenä sekä Suomalais-Arabialaisessa kauppayhdistyksessä varapuheenjohtajana. Jonnen erityisosaamisalueita ovat mm. kansainvälinen myynti, tehdasinvestointihankkeet, liiketoiminnan aloittaminen ja kehittäminen ja yritysjohto yleisesti.

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan 12.3. mennessä: https://www.lyyti.in/esavie_26032019
 


   

  • Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, D128, Patteristonkatu 3, Mikkeli


Tapahtumia

14 kesä

Laiturilla-seminaari

Laiturilla-seminaari kokoaa jälleen alan asiantuntijat, sidosryhmät, päättäjät ym. yhteen kuulemaan ajankohtaisia puheenvuoroja ja keskustelemaan siitä, millainen on vapaa-ajan asumisen toivottu tulevaisuus Etelä-Savossa. Miten lisäämme yhteistyötä ja vuorovaikutusta eri toimijoiden välillä? Lue lisää