Myynti-iltamat Mikkeli, 8.5.2019

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Konkreettista myyntiopastusta ja kannustavaa takapuolelle potkimista pienyrittäjille kautta Suomen: Myynnin pelko on konkurssin alku!

Aika: 8.5.2019 klo 15.30-20.30
Paikka: XAMK, Mikpoli-sali (Patteristonkatu 3)

Aikataulu:
15.30 Kahvia ja verkostoitumista
16.30 Koulutus, osa I
18.00 Tauko
18.30 Koulutus, osa II
20.00 Verkostoitumista
20.30 Tilaisuus päättyy

Aiheet:

  • Miten myynti on muuttunut, oletko sinä?
  • Millaisia myyjiä tarvitaan ja kenet digitalisaatio tappaa
  • Myyjän ydintaidot 2019
  • Asiakas ei ole aina oikeassa, mutta asiakkaan tunne on
  • Miksi Penaa ei mutterin nousukulma kiinnosta, mutta Maijaa kyllä.
  • Vetovihjeet tuloksen tuplaamiseen.

Tapahtuma on avoin kaikille ja osallistujille täysin maksuton valtakunnallisten kumppanien ja paikallisten järjestäjien ansiosta. Illan tarjoaa EloFenniaMillpointPihlajalinna ja paikallisena järjestäjänä Mikkelin seudun Uusyrityskeskus ja Digiportaat-hanke / Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy.

Voit vielä ilmoittautumisen jälkeen muokata tietojasi, saat vahvistuksen, lipun ja linkin tietojen muokkaukseen sähköpostiisi. Laita sähköposti talteen, sillä liput tarkistetaan tapahtuman ovella.

Esteiden sattuessa muista aina peruuttaa ilmoittautumisesi. Mikäli ilmoittaudut tapahtumaan, mutta et saavu paikalle etkä peruuta ilmoittautumistasi ennen tapahtumaa, sinulle lähetetään 50 euron lasku. Peruuttaminen onnistuu tällä hetkellä vain sähköpostitse osoitteeseen kiertue@myynti-iltamat.fi.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Lomakkeella pystyy ilmoittamaan kerralla yhden osallistujan. Jos esimerkiksi samasta yrityksestä on tulossa useampi henkilö, pyytäkää jokaista ilmoittautumaan itse. Näin jokainen saa lipun omaan sähköpostiinsa. Tietosuojaseloste

Iloisia iltamia!

  

  • Mikpoli-sali, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Patteristonkatu 3


Tapahtumia