Biosaimaa - metsätoimijoiden työpaja 15.11. klo 14-15.30

Tilaisuus on suunnattu metsäpohjaisten polttoaineiden ja biojalosteiden hankintaketjun kehitys-, tutkimus-, ja yritystoimijoille.

Aika: torstaina 15.11.2018 klo 14-15:30 
Paikka: NH1, TUMA rakennus, Sammonkatu 12, Mikkeli

Miksein järjestämässä Biosaimaa – metsätoimijoiden työpajassa vaihdetaan tietoja meneillään ja suunnitteilla olevista metsäbiomassan käytön lisäämiseen ja jalostusasteen nostoon tähtäävistä hankkeista ja toimista sekä ideoidaan uusia toimijoiden yhteistyömahdollisuuksia tutkimus- ja kehitystyössä. Tilaisuus on suunnattu metsäpohjaisten polttoaineiden ja biojalosteiden hankintaketjun kehitys-, tutkimus-, ja yritystoimijoille.

Toivoimme osallistujilta tilaisuudessa organisaatiokohtaisia vapaamuotoisia tilannekatsauksia suunnitteilla ja meneillään olevista aihepiiriin liittyvistä aktiviteeteistä.

Ilmoitathan osallistumisesi oheisen linkin kautta tiistaihin 13.11.18 mennessä: https://doodle.com/poll/pcfh5kuqkefckt8i
 

Lisätietoja: Jussi Heinimö, ohjelmajohtaja (p. 040 544 0936 tai jussi.heinimo@mikseimikkeli.fi)

  • NH1, TUMA rakennus, Sammonkatu 12, Mikkeli


Tapahtumia

25 tammi

Metsäenergian ja biojalosteiden ajankohtaispäivä 25.1.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita metsänomistajat, maaseutuyrittäjät, metsä- ja koneyrittäjät, maakunnan metsätoimialan sidosryhmät. Tilaisuuden järjestävät Metsäkeskus ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy yhteiskumppanien LUT, ESEDU, Noireco Oy ja ESE Oy kanssa. Lue lisää