AVOIMIA TYÖPAIKKOJA MIKKELIN SEUDULLA

(päivitetty 12.11.2017)

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme teknis-kaupallista energistä   

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ

kasvattamaan liiketoimintaamme uusissa markkinoissa ja asiakassegmenteissä.

Tehtävässä vastaat kasvumarkkinan liiketoimintasuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta sekä asiakkuuksien luomisesta ja myyntikanavien rakentamisesta.

Pääkonttorimme sijaitsee Mikkelissä. Tehtävässä ei edellytetä Mikkeliin muuttamista. 

Katso lisää: www.environics.fi/jobs 


Maamerkki Infra Oy on vakavarainen, vahvassa kasvussa oleva infrarakentaja. Työllistämme n.30 vaativan infrarakentamisen ammattilaista ja toimintamme on RALA-sertifioitua. Tällä hetkellä meitä työllistävät mm. sairaalahankkeet Tampereella, Jyväskylässä ja Joensuussa sekä Lahti Energian Kymijärvi III – voimalaitoksen laajennus.

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme

URAKKALASKIJAA  (LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ) SEKÄ TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ (TYÖNJOHTAJAA)

Edellytämme haettavaan tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus luetaan hakijan eduksi, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat, tulevaisuuden osaajat. Oikea asenne ja motivaatio ratkaisevat.

Lisätietoa: www.maamerkki-infra.fi/rekrytointi


Haluatko olla osa Suomen parasta palvelukonseptia? Jos vastauksesi on kyllä, hae Solmu-hankkeeseen PALVELUASIANTUNTIJAKSI

Palveluasiantuntijana tehtävänäsi on palvella Mikkelin seudulle muuttavia asukkaita ja auttaa heitä siirtymään seudulle. Vastaat asiakkuuksista kokonaisvaltaisesti ja annat apua heille kaikissa työhön, asumiseen ja elämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tehtäviisi kuuluu myös hankkeen talouden seuranta. Olet palvelussuhteessa Mikkelin kaupunkiin, mutta toimialueenasi on koko seutu.

Lisätietoa: www.mikkeli.fi/rekry 

Limab Oy toimittaa teollisuuden konenäkö- ja röntgenjärjestelmiä mittaukseen, lajitteluun ja optimointiin. Yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja se on keskittynyt saha- ja rakennuslevyteollisuuteen.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTIASIANTUNTIJOITA.

Projektiasiantuntijan tehtäviin kuuluu mm. projektien käynnistys, aikatauluttaminen, hankintojen valvonta, mittausjärjestelmien käyttöönotto ja asiakkaiden koulutus järjestelmien käyttöön.

Katso koko työpaikkailmoitus täällä.

Lisätietoa: Go On Mikkeli, yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR- ja rekrytointiasiantuntija Anna Orava puh. 044 585 9886

www.limab.fi 


Mikkelin seudun työpaikkoja esittelyssä torstaina 16.11. RekryONLINE –verkkorekrytapahtumassa.
Katso tapahtuman Live-lähetys klo 9.00 alkaen.
www.eroakiireesta.fi/rekryonline


Veisto Oy on yli 200 henkeä työllistävä perheyhtiö, jonka päätuotteita ovat HewSaw-merkkiset saha- tavaran tuotantolinjat. Toiminta on kansainvälistä, ja viennin osuus tuotannosta on n. 80%. Veiston tuotanto on keskitetty Mäntyharjulle.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen konepajallemme LEVYSEPPÄHITSAAJAA

Lisätietoa: Tuotantopäällikkö Jari Hirvonen, puh. 040 643 0346
www.hewsaw.com 


Etsimme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan asemaamme niche markkinassa mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Tehtävässä vastaat CBRN tuotteiston kilpailukyvystä, tuotteiden ja järjestelmien markkinointimateriaalista, uusien tuotteiden ja ominaisuuksien tuotteistamisesta ja kaupallistamisesta. 

Katso lisää: www.environics.fi/jobs 

Haemme uuden markkinointipäällikköpalvelun toteuttajaksi idearikasta, osaavaa ja kaavoihin kangistumatonta MARKKINOINNIN AMMATTILAISTA.

Onko sinulla kokemusta tulosvastuullisen markkinoinnin suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta? Hallitsetko modernien työkalujen hyödyntämisen erilaisten markkinointiprosessien tukena? Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan idearikkaaseen tiimiimme asiakkaillemme menestystarinoita.

Lisätietoa: www.kixit.fi/rekry 


Oletko taitava tiimipelaaja ja rohkea pelinrakentaja? Oletko iloinen ja vastuuntuntoinen, urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut, asiakaspalvelun osaaja.

Maaliskuussa 2018 Mikkeliin valmistuva ainutlaatuinen liikunnan, hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus hakee tiimiinsä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo hyvät näytöt myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun johtamisesta sekä käytännön tekemisestä. Sinulla on koulutus toimenkuvan vaatimaan osaamiseen ja ymmärrät vahvan taloudenpidon tärkeyden.

Lisätietoa: www.saimaastadiumi.fi/rekry 


Maamerkki Infra Oy on vakavarainen, vahvassa kasvussa oleva infrarakentaja. Työllistämme n.30 vaativan infrarakentamisen ammattilaista ja toimintamme on RALA-sertifioitua. Tällä hetkellä meitä työllistävät mm. sairaalahankkeet Tampereella, Jyväskylässä ja Joensuussa sekä Lahti Energian Kymijärvi III – voimalaitoksen laajennus.

Etsimme kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme

KAIVINKONEENKULJETTAJAA JA MAARAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ

Katso lisää: www.maamerkki-infra.fi/rekrytointi

Lupaus työnhakijalle: Mikkelin kaupungin SOLMU-ohjelma auttaa tarvittaessa lastesi päivähoito- ja koulupaikan etsimisessä sekä puolisosi työnhaussa.