Medialle ja yhteistyökumppaneille

Haluaisitko kirjoittaa Mikkelin kehitysyhtiö Mikseistä tai linkittää palvelumme sivuillesi? Ohesta löydät logomateriaaliamme, vapaan käytön kuvia Mikkelistä sekä ohjeita Miksein tuottamien sähköisten palvelujen hyödyntämiseen.


Miksein logomateriaali

Yhtiömme käyttää logoa, jossa on yhtiön Miksei-nimi lisättynä Mikkeli-nimellä. Logon esittämistavoissa sovelletaan Mikkelin kaupungin graafista ohjeistoa. Lisätietoa kaupungin graafisesta ohjeistosta ja viestinnästä löydät täältä.

Kuvia Mikkelistä

Oheisesta linkistä löydät kuvia Mikkelistä. Kuvat ovat vapaassa käytössä sähköisiin ja painettuihin medioihin, esitteisiin ja muihin julkaisuihin. Kuvan esittämisen yhteydessä ei tule loukata tai halventaa Mikkelin kaupunkia tai kolmatta osapuolta.

Hyödynnä sähköisiä palvelujamme

Yritystulkki

Tontti- ja toimitilarekisteri

Haluaisitko elinkeinouutisia Mikkelin seudulta kotisivuillesi tai kenties itsellesi? Miksei tarjoaa sivuillaan olevat uutissyötteet sähköisenä RSS-syötteenä. 

Sähköisen uutisen etuna on nopea ja automaattinen päivitys: saat uutisen tietoosi juuri sillä hetkellä kun se julkaistaan - välikäsiä tai manuaalista uutisten hakemista ei tarvita.

Sähköinen RSS-uutisvirtamme löytyy osoitteesta: 

Hei myynnin tai matkailualan toimija? Haluaisitko viestiä Mikkelin seudun tapahtumista asiakkaillesi suoraan omilla internetsivuillasi? Tarjoamme tapahtumakalenteristamme maksuttomasti käyttöön iFrame -upotuksia ja RSS-syötteitä.

Mikkelin seudun tapahtumat saat RSS-syötteenä osoitteesta: www.mikkelinyt.fi/rss.php

Valmiiksi tyylitellyn iframe-upotuksen voit lisätä sivuillesi seuraavan ohjeen avulla.