Kansainvälistyvällä yrityksellä on mahdollisuus liiketoiminnan merkittävään kasvattamiseen


Kansainvälistyminen lähtee markkinamahdollisuuksien tunnistamisesta eli siitä, missä yrityksesi osaamiselle olisi kysyntää. Kansainvälistyminen edellyttää yleensä osaamisen kehittämistä sekä palvelun, tuotemateriaalien ja tuotannon sopeuttamista kohdemarkkinoille.

Kansainvälistä toimintaa käynnistäessäsi sinun on valittava toimiiko yrityksesi Suomesta käsin vai kohdemaassa paikallisesti oman tai yhteistyöyrityksen kautta. Onnistumisen edellytyksenä on oikeiden kumppaneiden ja verkostojen löytäminen kohdemarkkinoilla.

Markkinoiden seuranta, mahdollisuuksien tunnistaminen ja tulevaisuuden ennakointi parantavat yrityksesi asemaa uudella markkina-alueella. Tarjolla on paljon analysoitua tietoa eri markkinoista.

Kansainvälistyminen vaatii yritykseltäsi pitkäaikaista taloudellista panostusta ja usein tarvitset oman rahoituksen lisäksi myös ulkoista rahoitusta. Suunnitellaan yrityksellesi yksilöllinen kansainvälistymispolku. Tarjoamme käyttöösi yhteistyöverkostomme Suomessa ja ulkomailla, käytännön kokemuksen kansainvälistymisen rahoituksesta sekä kansainvälistymiseen tähtäävät hankepalvelumme.