Case Venäjä tarjoaa uutta ja ajankohtaista tietoutta Venäjän liiketoimintamahdollisuuksista sekä mahdollisista rahoitusinstrumenteista Venäjän-kaupasta kiinnostuneille yrittäjille ja yrityksille. Kokemuksia Venäjän-kaupasta ja sen aloittamisesta ovat kertomassa kolme yritysedustajaa sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja Tekesin asiantuntijat.

Huom! Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

OHJELMA

klo 14.30
Kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen
klo 15.00 Tilaisuus alkaa


Rauli Valkonen | Streamrator Yhtiöt
Ristiinalainen Steamrator aloitti aktiivisen toiminnan Venäjällä 1992. Nykyisin palveluksessa työskentelee noin 50 oman alansa ammattilaista eri puolilla maailmaa.
Heikki Suomala | St Michel Print Oy
St Michel Print Oy on ohkopaperiin erikoistunut painotalo, jonka tuotannosta suurin osa menee vientiin yli 30 eri maahan, myös Venäjälle.
Teppo Viherkoski | Specta Oy
Spectan perustivat 1993 Erik Helin ja Teppo Viherkoski, missionaan parantaa teollisuuden pakkaamisen laatua. Tänään Venäjän raskaan teollisuuden kehittyessä sen myyntiverkosto on laajentunut käsittämään koko Venäjän Pietarista Vladivostokiin.
Jaana Rekolainen | Suomalais-Venäläinen kauppakamari
SVKK antaa konkreettista apua, jos olet aloittamassa vientiä, suunnittelet liiketoiminnan aloittamista tai haet eväitä kasvuun tai liiketoiminnan kehittämiseen Venäjällä. Kuule venäjänkaupan viimeisimmät kuulumiset.
Sari Federley | Tekes
Osana Team Finland -verkostoa Tekes auttaa luomaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan liittyvää yhteistyötä venäläisten ja suomalaisten yritysten ja tutkimusryhmien välille.
Igor Rozhdestvenskiy | Ingria
Tietoa Venäjän businessmahdollisuuksista pk-yrittäjille sekä Ingrian palveluista Pietarissa.

n. klo 19.00 Tilaisuus päättyy

YHTEISTYÖSSÄ:

      


Lisätietoja:

Paula Makkonen, palvelujohtaja

 044 036 1625 tai paula.makkonen@mikseimikkeli.fi