BEM - Blue Economy Mikkeli

Nyt luomme tuotetta, jossa Blue economy osaajat ja osaamisen tarvitsijat kohtaavat toisensa ja voivat sopia yhteistyöstä Blue economy Mikkeli -hankkeissa.

Palvelun yksi keskeisimpiä osia on tuotepaletti, johon tarvitaan korkean teknologian Blue economy -osaajilta faktatietoa  palvelukokonaisuuden rakentamiseksi. Täytä yrityksenne osalta alla olevat tiedot, jotta myös teidän osaaminen saadaan Blue Economy Mikkeli -tuotteessa esille maailman eri kolkkiin.

Yrityksen logo on pakollinen tiedosto. Lähetä painokelpoinen tiedosto mielellään pdf-muodossa (tai vaihtoehtoisesti muussa painokelpoisessa muodossa, esimerkiksi .ai, .jpg). HUOM! Ei Word-, Excel tai PowerPoint-muodossa!
Ilmainen mahdollisuus tehdä myyntiä! Tästä voit lähettää yksittäisen palveluun liittyvän kuvan tai zip-pakatun kokonaisuuden, josta Mikkelin seudun kehitysyhtiö Miksei Oy ja mainostoimisto voivat valita kokonaisuuteen parhaiten soveltuvat kuvat. HUOM! Lähettämällä kuvan annat kuvan käytölle myös täydet käyttöoikeudet BEM-palvelun markkinoinnissa sekä painetuissa että sähköisissä käyttötilanteissa.

Ilmoittajan tiedot

Anna täydelliset yritystiedot sekä henkilö(t), keneen asiakas voi olla yhteyksissä