Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Yleisesti asuntomessuista

Mikkelissä pidetään Asuntomessut 14.7.-13.8.2017. Mikkelin kaupunki järjestää kuukauden kestävät messut yhdessä Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kanssa. Kyseessä on Suomen suurin vuosittainen asumisen tapahtuma. Vuonna 2015 Vantaan asuntomessuilla vieraili 138 000 kävijää ja vuonna 2016 Seinäjoella yli 130 000 kävijää. Lisäksi kuukauden aikana alueella majoittuu merkittävä määrä näyttelyhenkilöstöä.

Messujen aluetaloudellinen vaikutus on Mikkelille merkittävä. Messuvieraat käyttävät messualueella ja paikkakunnalla molemmilla keskimäärin 4,5 miljoonaa euroa tuotteisiin ja palveluihin (yhteensä 9 MEUR). Seinäjoella nähtiin merkittävä vaikutus mm. kenkä- ja vaatekauppojen myynnissä.

Luodaan yhdessä kävijöille ainutlaatuinen kokemus

Asuntomessut alueella luovat palvelumahdollisuuksia niin messualueella, tämän oheiskohteissa kuin alueen ulkopuolellakin. Kävijämäärän lisäys haastaa paikalliset yrittäjät miettimään myös omaa läsnäoloaan kaupunkikuvassa ja mahdollisuuksia hyödyntää kasvanutta asiakasvirtaa.

Jokainen ketju palvelussa on tärkeää: paikallinen kahvila-, ravintola- ja iltaelämä luo viihtyvyyttä asiakkaille, erikoisliikkeet saavat uutta asiakasvirtaa, ruokakaupat ja huoltoasemat hyötyvät messuliikenteestä - palvelun mahdollisuuksia löytyy monipuolisesti autoliikkeistä parturi-kampaamoihin.

Mahdollisuudet yrittäjille

Näytteilleasettaja- ja myyntipaikat messualueella

Näytteilleasettaja- ja myyntipaikat oheiskohteissa

Kaupunkialueen messujulkaisu

Mainonta Suomen asuntomessujen kanavissa

Vuokratuloa asunnon vuokrauksesta messujen aikana

Varmista asiakkaasi ostopäätös ilmaisilla bannerimateriaaleilla