Uusi maksuton yrityshakemisto helpottaa paikallisten palveluiden löytämistä Mikkelin seudulla

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy julkaisi uuden Hakuri-verkkohakemiston, joka kokoaa yhteen kaikki alueella toimivat yritykset ja niiden tuotteet ja palvelut.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy julkaisi uuden Hakuri-verkkohakemiston, joka kokoaa yhteen kaikki alueella toimivat yritykset ja niiden tuotteet ja palvelut. Hakemisto on julkaistu Miksein verkkosivuilla osoitteessa yrityshakemisto.mikseimikkeli.fi 

Hakuri eroaa muista internetin yrityshakemistoista paikallisuudellaan ja maksuttomuudellaan, kertoo kehityspäällikkö Marjo Niittuaho-Nastolin Mikkelin kehitysyhtiö Mikseistä.

– Alueen yritykset ovat jo pitkään toivoneet tällaista hakemistoa, josta paikalliset tuotteet ja palvelut löytyisivät kootusti. Myös asiakkaat valitsevat mielellään paikallisen toimijan, jos he löytävät tarvitsemansa tuotteen tai palvelun vaivattomasti. On kaikkien etu, ettei asiakkaiden tarvitse hakea yrityksiä kauempaa.

Hakuri on helppokäyttöinen, ja palveluita voi etsiä hakemistosta joustavasti hakusanoilla. Palvelun käyttö on maksutonta, myös yrityksille.  – Ilmainen näkyvyys on yrityksille arvokas etu. Jokaisen Mikkelin seudun yrityksen kannattaakin tarkistaa, että omat ajankohtaiset ja kattavat tiedot löytyvät hakemistosta, kannustaa viestintäpäällikkö Jukka Kumpusalo Mikseistä.

Tiedot hakemistoon saadaan Patentti- ja rekisterihallitukselta. Yritysten perustietoja päivitetään hakemistoon automaattisesti, ja yrityksiä pyydetään myös säännöllisesti tarkistamaan omat tietonsa. Yritys voi lisätä tietoa esimerkiksi uusista tuotteistaan ja palveluistaan hakemistoon milloin tahansa. Yrityksen yhteystiedot nousevat palveluhaussa, jos yritys on itse käynyt lisäämässä hakusanoja palveluistaan. Sen sijaan yrityshausta löytyvät kaikki seudun yritysten perustiedot eli yhteystiedot sekä TOL-luokitus.  

Lisätiedot

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 0440 361 615,marjo.niittuaho-nastolin@mikseimikkeli.fi

Jukka Kumpusalo, viestintäpäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 5694,jukka.kumpusalo@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy luo työtä mikkeliläisille tukemalla yritysten kehitystä, kasvua ja vientiä. Miksei palvelee yrittäjiä liiketoimintasuunnitelman laatimisvaiheesta alkaen, kaikissa kehitysvaiheissa. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä sijoittumaan, löytämään työvoimaa, kehittämään liiketoimintaa sekä luomaan kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja. Lisää meistä www.mikseimikkeli.fi


Uutisia