Suomen sata lupaavinta kasvuyritystä on valittu!

Kasvu Open on valinnut 100 Suomen lupaavinta kasvuyritystä vuodelle 2018. Mukana on kaksi Mikkelistä.

Kasvu Open on valinnut 100 Suomen lupaavinta kasvuyritystä vuodelle 2018. Yritykset on karsittu yhteensä yli 800 Kasvu Openin saamasta hakemuksesta. Sadan lupaavimman yrityksen joukosta valitaan vuoden 2018 Kasvu Open voittaja ja kunniamainittu Start up- ja Start again -sarjoissa lokakuussa.

Mukana finaalissa on myös kaksi mikkeliläistä yritystä: OiOi Collective Oy sekä Observis Oy

Yritykset nähdään seuraavan kerran Jyväskylässä finaalissa 24.–25.10.2018.

Tänä vuonna finalisteja on kaikista maakunnista, lukuunottamatta Ahvenanmaata, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa. Eniten yrityksiä on mukana Uudeltamaalta, kaikkiaan 31 yritystä. Muiden maakuntien osalta neljän kärki on hyvin tasainen. Pirkanmaalta on mukana 13 yritystä sekä  Keski-Suomesta, Etelä-Pohjanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta kaikista 9 yritystä.

Toimialoista kolmen kärjessä olivat teollisuus (sisältäen mm. elintarvike-, metalli-, sahatavara- sekä elektronisten tuotteiden valmistusta), ohjelmisto- ja ICT-ala sekä biotalous. Kaikkiaan yritysjoukon yhteenlaskettu tämän hetken liikevaihto on noin 140,3 milj. euroa (tieto liikevaihdosta puuttui 18 yritykseltä) ja se työllistää 1200 henkilöä.

Katso alkuperäinen tiedote täältä.

  • 23.08.2018

Uutisia

Saimaan matkailun markkinointipanostukset kantavat hedelmää

Saimaan kansainvälinen tunnettuus ja vetovoima ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä näkyy lisääntyneinä toimittajien ja matkanjärjestäjien vierailuna ja heijastuu matkailuyritysten varaustilanteeseen. Alueen yritysten, kehitysyhtiöiden, rahoittajien, Visit Finlandin ja muiden toimijoiden yhteistyöllä Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden seudulla on käynyt 102 toimittajaa pääsääntöisesti kansainvälisistä medioista (mm. Lonely Planet, Le Figaro, The Daily Telegraph, Elle France, Singapore Tatler ja Vanity Fair Italia). Alueella on vieraillut myös 21 ryhmää ja 155 henkilöä kansainvälisistä matkanjärjestäjistä. Yrittäjät ovat tyytyväisiä huomioon, ja kesä näyttää ennakkovarausten perusteella hyvältä. Pitkän aikavälin tavoitteena on tuplata nykyinen matkailutulo kestävän matkailun periaatteita unohtamatta. Lue lisää

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille. Järvi-Suomi ja saaristo ovat Kiinassa vielä tuntemattomia, mutta herättävät matkatoimistoissa suurta kiinnostusta. Kiinalaisten matkailu Suomeen kasvaa nyt muita Pohjoismaita nopeammin. Lue lisää