Saara Liukkoselle Mikkelin Yrittäjien vuoden Yksinpuurtaja-palkinto

Tmi SaaraLiu on tarjonnut viestinnän palveluja nyt seitsemän vuoden ajan

Mikkelin Yrittäjät ry palkitsi Tmi SaaraLiu:n yrittäjän Saara Liukkosen vuoden 2018 Yksinpuurtaja-palkinnolla. Palkinto luovutettiin 5.9.2018 Saimaa Stadiumilla pidetyssä Elinvoimaa -seminaarissa.

Mikkelin Yrittäjät ry haluaa Yksinpuurtaja -palkinnolla muistaa yritystään yksin pyörittäviä yrittäjiä ja samalla myös muistuttaa yksinyrittävien tärkeydestä. Suomen Yrittäjien jäsenyrityksistä puolet on yhden hengen mikroyrityksiä. Palkintoa on jaettu vuosittain vuodesta 2009 lukien.

SaaraLiu tekee viestintään ja markkinointiin liittyviä palveluita yrityksille ja yhteisöille. Yrityksen painopistealueet ovat koulutukset, viestintäpalvelut ja tapahtumat. Toiminimi SaaraLiu on toiminut jo 1990-luvulta saakka. Päätoimisena yrittäjänä Saara on toiminut seitsemän vuotta.

Mikkelin Yrittäjät ry korostaa valintakriteereissään että palkittava on toiminut päätoimisesti vähintään kolme vuotta. Saara on tuonut verkkomarkkinoinnin ja sosiaalisen median myös pienempien paikallisten yritysten saataville koulutusten ja palveluiden avulla. Saara on monessa mukana ja välillä ihmetyttää, miten hän ehtii kaiken tehdä. Saara on auttanut montaa yritystä ja yhdistystä ja kannustanut myös muita yrittäjyyteen.


Uutisia