OiOi ja Esmarin Composites Etelä-Savon Kasvupolun voittajiksi

Molemmat palkitut jatkavat finaaliin 100 lupaavimman yrityksen joukkoon

Mikkeliläinen OiOi valittiin alueen lupaavimmaksi kasvuyritykseksi torstaina 3.toukokuuta 2018 pidetyn Etelä-Savon Kasvupolun alueellisessa semifinaalissa. Yhtiön puolesta palkinnon vastaanottivat Sami Kämppi ja Olli Marjalaakso. Tilaisuudessa annettiin kunniamaininta myös Esmarin Compositesille. Voiton myötä molemmat yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. 

Etelä-Savon Kasvupolku®-sparraukseen valittiin alkuvuonna 15 yritystä, jotka saivat tehostettua tukea liiketoiminnan kehittämiseen. Kasvupolku on Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelma, joka auttaa maksutta kasvuhaluisia yrityksiä niiden kasvusuunnitelman pohjalta. Kasvuohjelmia eli Kasvupolku®-ohjelmia järjestetään ympäri Suomen.

Valtakunnallinen KasvuOpen-finaali järjestetään Jyväskylässä 24.-25.10.2018.  Kahden päivän aikana nähdään mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja, livesparrausta, uusia liikeideoita sekä kaikkien 100 lupaavimman kasvuyrityksen pitchaukset.


Uutisia

Saimaan matkailun markkinointipanostukset kantavat hedelmää

Saimaan kansainvälinen tunnettuus ja vetovoima ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä näkyy lisääntyneinä toimittajien ja matkanjärjestäjien vierailuna ja heijastuu matkailuyritysten varaustilanteeseen. Alueen yritysten, kehitysyhtiöiden, rahoittajien, Visit Finlandin ja muiden toimijoiden yhteistyöllä Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden seudulla on käynyt 102 toimittajaa pääsääntöisesti kansainvälisistä medioista (mm. Lonely Planet, Le Figaro, The Daily Telegraph, Elle France, Singapore Tatler ja Vanity Fair Italia). Alueella on vieraillut myös 21 ryhmää ja 155 henkilöä kansainvälisistä matkanjärjestäjistä. Yrittäjät ovat tyytyväisiä huomioon, ja kesä näyttää ennakkovarausten perusteella hyvältä. Pitkän aikavälin tavoitteena on tuplata nykyinen matkailutulo kestävän matkailun periaatteita unohtamatta. Lue lisää

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille. Järvi-Suomi ja saaristo ovat Kiinassa vielä tuntemattomia, mutta herättävät matkatoimistoissa suurta kiinnostusta. Kiinalaisten matkailu Suomeen kasvaa nyt muita Pohjoismaita nopeammin. Lue lisää