MikseiMikkeli rekrytoi: Etsimme joukkoomme yritysneuvojaa omistajanvaihdospalveluihin

Tehtävänäsi on palvella yrityksen myyntiä ja ostoa harkitsevia

Mikkeli on hyväntuulinen 55 000 asukkaan maaseutukaupunki Etelä-Savossa Saimaan rannalla, 230 kilometrin päässä Helsingistä. Alueellemme ominaista on puhtaan luonnon läsnäolo ja kunnioittaminen. Erityisesti näistä syistä olemme myös Suomen toiseksi suurin mökkikunta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on Mikkelin kaupungin, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston omistama kehitysyhtiö, jonka tavoitteena on luoda Mikkeliin elinvoimaa. Toteutamme tavoitettamme tukemalla yritysten kehitystä ja kasvua.

Haemme nyt asiantuntijatiimiimme Mikkeliin

Yritysneuvojaa

Yritysneuvojan tehtävänä on palvella yritystoiminnan ostamisesta kiinnostuneita sekä toisaalta toiminnalleen jatkajia hakevia yrittäjiä sekä tehdä omistajanvaihdokseen liittyviä palveluja tunnetuksi Mikkelin seudulla. Tapaat säännöllisesti alueen yrityksiä ja päivittäinen työnkuvasi sisältää mm. seudun yritysten kartoitusta ja kontaktointia, viestintää, tapahtumanjärjestämistä ja omistajanvaihdospalveluiden kehittämistä. Työ toteutetaan osana omistajanvaihdoshanketta, joka toteutetaan yhteistyössä Itä-Savon Uusyrityskeskuksen kanssa.

Yhtiössämme työtä ei tehdä aamusta iltamyöhään, vaan kunnioitamme myös vapaa-aikaasi. Sijoitumme työhyvinvointimittauksissa valtakunnallista keskiarvoa paremmin ja teemme jatkuvasti työtä myös oman työhyvinvointimme kehittämiseksi.

Tukenasi monipuolisissa työtehtävissä on positiivinen, asiantunteva ja kannustava työyhteisö. Osaamisesi kehittymisen tukena ovat muut hankkeen yritysneuvojat. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta kouluttautumiseen työn ohessa.

Odotamme Sinulta yritystoiminnan ymmärrystä, aktiivista oma-aloitteista työskentelyotetta verkostomaisessa yhteistyökentässä, viestintätaitoja sekä organisointitaitoja. Eduksi luetaan yrityksen talousosaaminen sekä erityisesti aiempi kokemus yrityskaupoista ja omistajanvaihdosprosesseista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu vastaava tutkinto.

Toimi on kokoaikainen ja sen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työsuhde on määräaikainen 1.3.2019 - 28.2.2021, jonka jälkeen hakijalla voi olla mahdollisuus sijoittua yhtiömme muihin tehtäviin.

Meille saa soittaa. Soita joko tulevalle esimiehellesi Petelle tai kysy tulevilta kollegoiltasi Heidiltä (puh. 0440 361 619) tai Heliltä (puh. 050 350 2055), millaista meillä on työskennellä. Toivomme hakemustasi 12.2.2019 mennessä.

Ps. Muualta Mikkelin seudulle muuttaville käytössäsi on Solmu-palvelu, joka auttaa esimerkiksi puolison työpaikan etsimisen tai lasten päiväkotien ja koulujen kanssa.

Hakemukset ja lisätiedot:

Petri Pelli, palvelujohtaja
Puh. 050 372 4344
petri.pelli@mikseimikkeli.fi


Uutisia