Matkailujohtaja Maisa Häkkinen palkittiin esimerkillisenä yhteistyön tekijänä Etelä-Savon parhaat -palkinnolla

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n matkailujohtaja Maisa Häkkinen sai Etelä-Savon Parhaat -palkinnon esimerkillisenä yhteistyön tekijänä. Häkkisen lisäksi palkittiin Aino Ackté työryhmä sekä Mäntyharjun kunta.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n matkailujohtaja Maisa Häkkinen sai Etelä-Savon Parhaat -palkinnon esimerkillisenä yhteistyön tekijänä. Häkkisen lisäksi palkittiin Aino Ackté työryhmä sekä Mäntyharjun kunta.

Etelä-Savon maakuntapäivässä perjantaina 15.12.2017 maakunta palkitsi parhaita yhdessä tekijöitä. Palkintoraatiin kuuluvat Etelä-Savon ELY-keskuksen, Etelä-Savon Kauppakamarin, Etelä-Savon Yrittäjien, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, SKR Etelä-Savon rahaston, Taiteen edistämiskeskuksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton edustajat. Myös yleisöllä oli mahdollisuus jättää ehdotuksiaan palkinnon saajista maakunnan verkkosivuilla.

”Maisa Häkkinen on erinomainen esimerkki Yhdessä –teeman toteuttajasta ja verkostoitujasta, joka toimii sujuvasti yhteistyössä paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisestikin. Häkkinen puhuu sydämellään niin Mikkelin kuin Saimaan puolesta ja avaa paikallistenkin silmiä oman alueemme ainutlaatuisuudelle.” (www.esavo.fi)

Häkkisen aktiivista kehittämispanosta pidettiin merkittävänä nostamassa Saimaata, Lakelandia ja koko Suomea matkailun maailmankartalle. Palkitsemisperusteissa kiinnitettiin huomiota myös siihen, että Häkkisessä yhdistyvät itsensä likoon laittaminen, päämäärätietoisuus sekä yhteistyötaho ja -taidot, joiden vaikutus Etelä-Savon ja Saimaan maakunnan hyväksi on huomattavaa.

Lähde: http://www.esavo.fi/fi/page/64?newsitem=11


Uutisia

Saimaan matkailun markkinointipanostukset kantavat hedelmää

Saimaan kansainvälinen tunnettuus ja vetovoima ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana, mikä näkyy lisääntyneinä toimittajien ja matkanjärjestäjien vierailuna ja heijastuu matkailuyritysten varaustilanteeseen. Alueen yritysten, kehitysyhtiöiden, rahoittajien, Visit Finlandin ja muiden toimijoiden yhteistyöllä Mikkelin, Savonlinnan ja Varkauden seudulla on käynyt 102 toimittajaa pääsääntöisesti kansainvälisistä medioista (mm. Lonely Planet, Le Figaro, The Daily Telegraph, Elle France, Singapore Tatler ja Vanity Fair Italia). Alueella on vieraillut myös 21 ryhmää ja 155 henkilöä kansainvälisistä matkanjärjestäjistä. Yrittäjät ovat tyytyväisiä huomioon, ja kesä näyttää ennakkovarausten perusteella hyvältä. Pitkän aikavälin tavoitteena on tuplata nykyinen matkailutulo kestävän matkailun periaatteita unohtamatta. Lue lisää

Kiinan suurin online-matkatoimisto alkaa myydä laajasti Järvi-Suomea

Visit Finland, Järvi-Suomi ja Aasian suurin online-matkatoimisto, kiinalainen Ctrip ovat sopineet merkittävästä yhteistyöstä Järvi-Suomen markkinoimiseksi kiinalaisille kuluttajille. Järvi-Suomi ja saaristo ovat Kiinassa vielä tuntemattomia, mutta herättävät matkatoimistoissa suurta kiinnostusta. Kiinalaisten matkailu Suomeen kasvaa nyt muita Pohjoismaita nopeammin. Lue lisää